تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

ضرورت ترویج فرهنگ دوچرخه سواری در شهر تهران بازسازی و بهره برداری از کوشک امیر سلیمانی بررسی دلایل کمبود دارو در مجلس ضرورت جذب سرمایه گذاری خارجی در صنعت پتروشیمی رگبار باران از دوشنبه در تهران اقدامات شهرداری تهران برای برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی افزایش کرایه‌های حمل و نقل عمومی از امروز اعلام نرخ جدید بهره بین بانکی افزایش شدید نرخ‌ رهن و اجاره در بازار مسکن در تهران رکورد صادرات نفت به بالاترین میزان ۶ سال اخیر جزئیات مصوبه اصلاح قانون مجازات اسلامی توسعه کمربند سبز تهران در سال جاری غربالگری بیماری SMA از امسال علائم هشداردهنده حمله قلبی انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان

6

میوه ای که خوردن آن باعث نشاط می شود

  • کد خبر : 10531
  • 26 اسفند 1397 - 11:09

به گفته متخصص طب ایرانی، سیب علاوه بر خاصیت غذایی و خون سازی، نقش زیادی در رفع غم و اندوه و ایجاد شادی و نشاط دارد. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، دکتر محمدعسکر فراشاه متخصص طب ایرانی بیان کرد:  از سیب در بیشتر سنت‌های مذهبی، بعنوان میوه ممنوعه و یا اسرار آمیز یاد می […]

 میوه ای که خوردن آن باعث نشاط می شود

به گفته متخصص طب ایرانی، سیب علاوه بر خاصیت غذایی و خون سازی، نقش زیادی در رفع غم و اندوه و ایجاد شادی و نشاط دارد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، دکتر محمدعسکر فراشاه متخصص طب ایرانی بیان کرد:  از سیب در بیشتر سنت‌های مذهبی، بعنوان میوه ممنوعه و یا اسرار آمیز یاد می کنند تا اواخر قرن هفدهم، برای تمام میوه‌ها و حتی میوه‌هایی مثل گردو (مغزدانه‌ها) از نام سیب استفاده می کردند.
وی تصریح کرد:خیلی از شاعران، از سیب به عنوان نماد حیات، مهربانی و تجلی عشق نام برده اند اما از نگاه حکمای طب ایرانی سیب به عنوان غذا و داروی مفرحی مطرح شده که از جنبه مختلف قابل تامل است.
محمد عسگر فراشاه افزود: سیب علاوه بر خاصیت غذایی و خون سازی، مزاج معتدلی داشته و در  رفع غم و اندوه و ایجاد تفریح و شادی نقش زیادی دارد، سیب دارای انواع شیرین، ترش و میخوش بوده و بهترین نوع آن رسیده بزرگ و لطیف است.
متخصص طب ایرانی بیان کرد:سیب دارای طبیعت گرم و تر بوده و خوردن و حتی بوییدن آن موجب نشاط و تقویت قوای نفسانی می شود، همچنین به تقویت  قلب، مغز و کبد کمک می کند.
از نظر این متخصص طب ایرانی سیب مورد نظر قدما  سیب قرمز است و سیب زرد بیشتر از حوزه قسطنطنیه (لبنان) وارد ایران شده،  رب و شربت سیب در جمیع افعال، قوی تر از جرم آن و برای نشاط قلب و تقویت معده و کبد و دفع وسواس بسیار  تاثیر گذار است.

فراشاه بیان کرد: رنگ قرمز سیب، برای قلب مفید بوده و هر چقدر پر رنگ تر باشد تاثیر آن بیش تر است، اشکال مختلف سیب مثل آب سیب، فالوده سیب، چای سیب و رب سیب هر یک به نوعی  در درمان ها مثمرثمر هستند.
این متخصص طب ایرانی، معتقد است ساختارهای شیمیایی موجود در سیب وقتی با قند همراه میشوند باعث شده بیشتر جذب شده و مربای سیب حتما باید در رژیم غذایی ما گنجانده شود، بعد از خوردن سیب، به هیچ وجه آب ننوشید زیرا باعث فساد در معده می شود.
وی در پایان تصریح کرد: البته تمام خواصی که برای سیب ذکر شد مربوط به سیب شیرین است اما در منابع علمی آمده خوردن سیب ترش موجب کندی ذهن، فراموشی و مشکلات گوارشی شده و مصلح آن عسل و دارچین است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=10531
  • 27 بازدید

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.