تاریخ : سه شنبه, ۲۹ اسفند , ۱۴۰۲

اخبار لحظه

لغو اخذ مالیات از صادرات شرکت‌های پتروشیمی آغاز ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد از ۱۸ فروردین صادرات ۴۵ میلیون دلاری غیرنفتی افزایش ۴.۵ درصدی تولید ناخالص داخلی نحوه انتخاب «سبد غذایی» خانوارها در طرح کالابرگ ضرورت توسعه معماری خاص ایرانی اسلامی در ایستگاه‌های مترو افطار فرصت تقویت هویت فرهنگی کپی غیرقانونی اسناد تصویری موزه سعدآباد افتتاح ۴ ایستگاه جدید مترو در تهران افزایش ۵۰ درصدی کرایه تاکسی و بلیط مترو در سال آینده افزایش یارانه‌های نقدی در سال ۱۴۰۳ جزئیات تاخیر واریز حقوق اسفند بازنشستگان تعیین حداقل دستمزد کارگران با فرمول فعلی مغایر قانون ضرورت افزایش پروازها در روزهای آخر سال ضرورت بازگشت کودکان کار اتباع غیرمجاز به کشور خود توصیه‌های تغذیه‌ای برای ایام روزه‌داری محرومیت مجدد هافبک استقلال پیگیری روند اخذ مجوز حرفه‌ای استقلال و پرسپولیس اسپاسم عضلانی نشانه تومور مغزی جزئیات فعالیت دوربین‌های طرح ترافیک در تعطیلات نوروزی رشد تولید با حمایت از جامعه کارگری ضرورت اجرای قانون ساماندهی نیروهای شرکتی و خدمتی از سوی دولت جزئیات سقف برداشت از خودپرداز و کارت‌به‌کارت در ایام نوروز افزایش نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۶۲ درصد اعلام شرایط جدید بیمه شدن دستفروشان بازگشایی موزه نظامی ارتش در تهران استرس از عوامل موثر بر افزایش وزن فرمول افزایش دستمزد ۱۴۰۳ کارگران مسئولیت اجتماعی عامل چالش توسعه معادن افزایش ۸ درصدی تولید آهن اسفنجی اعلام میزان حق سنوات و عیدی سال آینده عوامل اثر گذار بر بازار مسکن ۱۴۰۳ ضرورت تعطیلی پروازهای چارتری ممنوعیت افزایش نرخ هتل‌ها در ایام نوروز تلاش شورای شهر برای ایجاد سامانه‌ای برای مدیریت محلات افزایش قیمت شدید مرغ و گوشت در بازار

2

کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع۲ با نوشیدن چای

  • کد خبر : 101545
  • 30 شهریور 1401 - 10:00
کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع۲ با نوشیدن چای
محققان دریافتند که نوشیدن چای خطر ابتلا به دیابت نوع۲ را کاهش می‌دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، «ژیائینگ لی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه علم و صنعت ووهان چین، گفت: «نتایج ما هیجان‌انگیز است، زیرا نشان می‌دهد که افراد می‌توانند کاری به سادگی نوشیدن چهار فنجان چای در روز برای کاهش احتمال ابتلاء به دیابت نوع ۲ انجام دهند.»

تیم تحقیق در این مطالعه متاآنالیز ۱۹ مطالعه را انجام داد که شامل بیش از ۱ میلیون بزرگسال از هشت کشور بود.

ابتدا، آنها نزدیک به ۵۲۰۰ بزرگسال بدون سابقه دیابت نوع ۲ و میانگین سنی ۴۲ سال را مورد مطالعه قرار دادند که در سال ۱۹۹۷ بکار گرفته شدند و تا سال ۲۰۰۹ دنبال شدند.

شرکت کنندگان به پرسشنامه‌هایی در مورد تعداد دفعات غذا و نوشیدنی پاسخ دادند و اطلاعاتی در مورد عوامل سبک زندگی مانند ورزش منظم، مصرف سیگار و الکل ارائه کردند. حدود ۴۶ درصد از شرکت کنندگان نوشیدن چای را گزارش کردند. حدود ۱۰ درصد (۵۲۲ نفر) تا پایان مطالعه به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند.

سپس تیم تحقیق یک بررسی سیستماتیک از تمام مطالعاتی که نوشیدن چای و خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ در بزرگسالان را تا سپتامبر ۲۰۲۱ بررسی کرده بودند، انجام داد.

این تیم به بررسی سه نوع چای و دفعات مصرف از جمله کمتر از یک فنجان در روز، یک تا سه فنجان در روز، و چهار یا بیشتر فنجان در روز، پرداختند.

این بار، محققان دریافتند که مصرف هر فنجان چای، خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را ۱ درصد کاهش می‌دهد. در مقایسه با افرادی که چای نمی‌نوشیدند، بزرگسالانی که روزانه یک تا سه فنجان چای می‌نوشیدند، خطر ابتلاء به این بیماری تا ۴ درصد کاهش می‌یافت. کسانی که حداقل چهار فنجان در روز چای می‌نوشیدند، خطر ابتلای شأن به این بیماری تا ۱۷ درصد کاهش می‌یابد.

لی اعلام کرد: «در حالی که برای تعیین دوز و مکانیسم دقیق این مشاهدات باید تحقیقات بیشتری انجام شود، یافته‌های ما نشان می‌دهد که نوشیدن چای در کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ مفید است، اما فقط در دوزهای بالا (حداقل ۴ فنجان در روز).»

وی افزود: «این امکان وجود دارد که اجزای خاصی در چای، مانند پلی فنول ها، سطح گلوکز خون را کاهش دهند، اما ممکن است مقدار کافی از این ترکیبات زیست فعال برای مؤثر بودن مورد نیاز باشد.»

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=101545
  • 27 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.