تاریخ : سه شنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

2

کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع۲ با نوشیدن چای

  • کد خبر : 101545
  • 30 شهریور 1401 - 10:00
کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع۲ با نوشیدن چای
محققان دریافتند که نوشیدن چای خطر ابتلا به دیابت نوع۲ را کاهش می‌دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، «ژیائینگ لی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه علم و صنعت ووهان چین، گفت: «نتایج ما هیجان‌انگیز است، زیرا نشان می‌دهد که افراد می‌توانند کاری به سادگی نوشیدن چهار فنجان چای در روز برای کاهش احتمال ابتلاء به دیابت نوع ۲ انجام دهند.»

تیم تحقیق در این مطالعه متاآنالیز ۱۹ مطالعه را انجام داد که شامل بیش از ۱ میلیون بزرگسال از هشت کشور بود.

ابتدا، آنها نزدیک به ۵۲۰۰ بزرگسال بدون سابقه دیابت نوع ۲ و میانگین سنی ۴۲ سال را مورد مطالعه قرار دادند که در سال ۱۹۹۷ بکار گرفته شدند و تا سال ۲۰۰۹ دنبال شدند.

شرکت کنندگان به پرسشنامه‌هایی در مورد تعداد دفعات غذا و نوشیدنی پاسخ دادند و اطلاعاتی در مورد عوامل سبک زندگی مانند ورزش منظم، مصرف سیگار و الکل ارائه کردند. حدود ۴۶ درصد از شرکت کنندگان نوشیدن چای را گزارش کردند. حدود ۱۰ درصد (۵۲۲ نفر) تا پایان مطالعه به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند.

سپس تیم تحقیق یک بررسی سیستماتیک از تمام مطالعاتی که نوشیدن چای و خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ در بزرگسالان را تا سپتامبر ۲۰۲۱ بررسی کرده بودند، انجام داد.

این تیم به بررسی سه نوع چای و دفعات مصرف از جمله کمتر از یک فنجان در روز، یک تا سه فنجان در روز، و چهار یا بیشتر فنجان در روز، پرداختند.

این بار، محققان دریافتند که مصرف هر فنجان چای، خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را ۱ درصد کاهش می‌دهد. در مقایسه با افرادی که چای نمی‌نوشیدند، بزرگسالانی که روزانه یک تا سه فنجان چای می‌نوشیدند، خطر ابتلاء به این بیماری تا ۴ درصد کاهش می‌یافت. کسانی که حداقل چهار فنجان در روز چای می‌نوشیدند، خطر ابتلای شأن به این بیماری تا ۱۷ درصد کاهش می‌یابد.

لی اعلام کرد: «در حالی که برای تعیین دوز و مکانیسم دقیق این مشاهدات باید تحقیقات بیشتری انجام شود، یافته‌های ما نشان می‌دهد که نوشیدن چای در کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ مفید است، اما فقط در دوزهای بالا (حداقل ۴ فنجان در روز).»

وی افزود: «این امکان وجود دارد که اجزای خاصی در چای، مانند پلی فنول ها، سطح گلوکز خون را کاهش دهند، اما ممکن است مقدار کافی از این ترکیبات زیست فعال برای مؤثر بودن مورد نیاز باشد.»

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=101545
  • 44 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.